Glad Skin – Scrub

Märke: Glad Skin

Produkt: Scrub

Produkttyp: Gel som i kontakt med vatten blir till en exfolierande mjölk.

Inköpsställe: gladskin.se

Pris: 199 kronor

Storlek: 75 ml

Bedömning: Glad Skin är ett nytt märke på den svenska marknaden och jag och Johan var bjudna till deras release i december. Med mig fick jag en del av deras produkter att testa och utvärdera hemma.

Just den här peelingen är unik så till vida att den tar sin början i en gelformula och sen förvandlas den till en mjölk som nästan smeker huden och sen försvinner och kvar blir en scrub. För mig blir det här nästan lite för mycket och jag gillar inte mjölkiga konsistenser men effekten, och resultatet är bra. Hade det kunnat vara en gel hela vägen hade det känts bättre men nu kan man inte få allt här i världen.

Produkten passar för alla hudtyper men den känsliga ska alltid vara försiktig och lätt på handen.

Doft: Absolut ingenting!

Betyg: 7/10