Depend – Micellar Make-up Remover Pads

Märke: Depend

Produkt: Micellar Make-up Remover Pads

Produkttyp:  Rengöringspads för makeup och orenheter

Inköpsställe:  >>Lyko<<  (adlink)

Pris: 59 kronor

Storlek: 60 pads

Bedömning: Jag gillar preppade pads för att det underlättar vid resor. Ja på den tiden när vi kunde resa så hade jag alltid min necessär redo för nästa tripp och då med pads i olika former. Just dessa var tyvärr inte någon höjdare och jag tycker att de är för tunna och funkar endast för ögonen. Jag gillar att använda micellärvatten som ett första steg i min rengöring. Men jag märkte snabbt att det inte funkade här.

Effekten av produkten är okej, smutsen följer med men när jag testade att följa upp med en annan micellärprodukt så fanns det smuts kvar på huden så den fick inte med allt. Det är okej men den motsvarade inte mina förväntningar, men vad kan man begära av det här priset?

Doft:  Ingen alls egentligen, diskret och knappt märkbar.

Betyg: 6/10