Beauté Pacifique – Enriched Moisturizing Cream

Märke: Beauté Pacifique

Produkt: Enriched Moisturizing Cream

Produkttyp: Kraftfull fuktkräm för både dag och natt.

Inköpsställe: Skincity.se

Pris: 419 kronor

Storlek: 50 ml

Bedömning: Här har vi en universalkräm med stort U, den här passar alla hudtyper och är rik och kraftfull. Jag gillar Beauté Pacifique och blir impad över att det är dansk för känslan är mer franskt apotek och där hittar man ofta de bäst bevarade hemligheterna.

Krämen är rik och ni som följer mig regelbundet vet att jag älskar det. Den här krämen kan du enkelt använda som dag- eller nattkräm, ja till och med lägga ett tjockt lager som en mask. Varma rekommendationer!

Doft: Väldigt stark, lite som jag vill minnas att mormors produkter luktade när jag var barn. Inte en rolig historia.

Betyg: 8/10