Trött på att ha ont och överfulla uteserveringar!!

Ni som varit med mig ett tag på bloggen vet att jag lider (ja lider) av diskbråck med ischias och det har suttit i över sex månader. Nu är det så att jag har testat alla övningar och tekniker för rörlighetsträning men inget hjälper. Jag ska besöka en ryggspecialist men jag har inte hunnit prioritera det i dessa tider men det kommer.

Idag efter att jag hämtat Miriam på förskolan så tog jag en löprunda i solen och även om jag var långsam så kändes det skönt att sträcka ut kroppen och korta stunder sprang jag på mina gamla tider men att få till en femma under 20 känns just nu avlägset.

Tidigare idag så funderade jag lite på varför vi i Stockholm får så mycket kritik för hur vi hanterar smittspridning och inte följer restriktioner. Men när jag sprang förbi Rörstrandsgatan under min runda satt hundratals människor tryckta mot husväggarna för att lapa sol, kaffe och rosévin. Det är sorgligt men sant att det är många som redan glömt riskerna och all information regeringen gått ut med. Jag vet att många av er inte tycker att vi i vår familj borde gå ut och äta heller. Jag fick nämligen en del kritik efter mitt inlägg i helgen men det är skillnad enligt mig att sitta ensam på en restaurang mot att trängas i flock på en liten uteservering och mysa en hel eftermiddag medan du är permitterad eller arbetsbefriad. Det här kommer garanterat sluta med att regeringen utökar förbuden inför kommande helger med röda dagar. Vad tror ni?

Nu är det dags för mig att lägga en mask från PTR och njuta av lite god frukt.