Dr Dennis Gross – C + Collagen Deep Cream

Märke: Dr Dennis Gross

Produkt: C+ Collagen Deep Cream

Produkttyp:  Rik återfuktande kräm med c-vitamin

Inköpsställe:  >>Lyko<< (reklamlänk)

Pris: 995 kronor

Storlek:  50 ml

Bedömning: Den här burken har jag fått som ett pressprov och tyvärr en väldigt liten sådan. Dock var det tillräckligt för att jag skulle förälska mig i den ganska omgående. Krämen är verkligen rik och mustig på ett mycket trevligt vis. Den återfuktar, reparerar och jobbar med spänsten – inte helt fel.

Jag har använt den både dag och kväll och ska jag säga något att tänka på så är det att den kan bli lite tung på dagen. I alla fall för mig med lite fetare hud. C-vitamin används annars ofta i serum och krämer för dagen men just denna var tyngre än det mesta jag testat. Jag älskar det men blev lätt blank och det satt i hela dagen. Jag bryr mig inte men någon annan kanske gör.

Doft:  Diskret och inte på något sätt störande.

Betyg: 10/10