Akademikliniken – Extra Care Cleanser

Märke: Akademikliniken

Produkt: Extra Care Cleanser

Pris: 350 kronor (ord pris 437 kronor)

Storlek: 200 ml

Inköpsställe: >>apohem.se<< (reklamlänk)

Produkttyp: Krämig vårdande tvättgelé som du applicerar på fuktad hud.

Doft: Doftar mjukt, rent och diskret.

Bedömning: Den här produkten har jag fått som ett prov från Akademikliniken och jag har testat en del tidigare och blev mycket nöjd över denna. Produkten kommer i en smidig pumpflaska som förenklar appliceringen. Du tar 2 – 3 pump i händerna och masserar upp ett lätt lödder och den otroligt behaglig mot huden och jag kände mig riktigt ren efteråt. Den är anpassad för den känsliga huden men jag tycker den fungerar för fler hudtyper.

Akademikliniken är kända för sina behandlingar och operationer men deras hudvård börjar bli lika omtalad. Jag ser fram emot att fortsätta följa företagets framfart.

Betyg: 9/10