Ser ni skillnad på tänderna?

Idag på lunchen vet jag och Johan hos >>Tre Klippare<< på Scheelegatan i våra kvarter för att testa >>MegaWhite<< som är en skonsam men effektiv tandblekningsmetod. Allt som allt tar det bara 15 minuter vilket är såå smidigt och du kan göra det på lunchen eller när du har en liten lucka. Jag brukar reagera väldigt starkt på blekingar, men den här är peroxidfri vilket gjorde att det inte kändes någonting alls 🌼

Det enda som är liiite jobbigt är att du efteråt måste undvika starkt färgade saker så som kaffe, bär och liknande. Men om du planerar lite så är det inga problem. Ikväll fick det därför bli pasta med ost för min del 😅 Absolut ingen choklad som jag var så sugen på. .

Imorgon ska familjen åka till Motala och det är inte någon nöjesresa utan jag måste byta till sommardäck på bilen. Vi kommer inte att umgås med någon och vidta försiktighet. Känns sjukt att jag måste skriva det men jag vill inte att någonstans tro att vi ska smitta någon eller vara oaktsamma. Hoppas att ni har haft en fin dag och har ni frågor om tandblekningen så kommentera bara så ska jag svara er.

Ni har kanske sett min tävling på mitt >>hudvårdskonto<<, om inte så ser ni priset nedan. Rätt härligt va? ❤️