Det är många som frågar om hemligheten bakom min hud!!

Ja egentligen är detta ingen välbevarad hemlighet men ni är väldigt många som frågar om min hud, hudvårdsrutiner och mina favoritprodukter. Förr skrattade Johan alltid och avfärdade det som påhitt från min sida, men nu när vi har ett gemensamt konto ser han alla era frågor. Äntligen får jag upprättelse!

Ja vad är då hemligheten? Sanningen är ju den att hudvård är både roligt och viktigt men det är också bra att ha koll på vad vi stoppar i oss. Ni vet allt sitter ju ihop på baksidan, eller insidan kanske är en bättre beskrivning. MEN sen har jag ju också ett samarbete med >>Lifetime Clinic<< och dit vänder jag mig för mer avancerade behandlingar. Tidigare i veckan gjorde jag min andra >>microneedling<< i en kur om tre tillfällen. Detta för att skapa en kontrollerad skada i huden som sen repareras och bygga upp med ny fin struktur och lyster. Är ni nyfikna på den här typen av behandling så kan jag varmt rekommendera just Lifetime Clinic.

Sen är det ju så att jag älskar produkter och har drivor hemma. Så pass mycket att Johan tvingar mig att rensa det mesta så på mitt >>hudvårdskonto<< på Instagram tävlar jag ut massor av produkter så är ni sugna ska ni absolut gå in och följa. Just nu kan ni vinna detta kit och ett likadant till en vän. Bra va?