Acasia Skincare – Hyaluronic Super Serum

Märke: Acasia Skincare

Produkt: Hyaluronic Super Serum

Produkttyp:  Hyaluronsyraserum

Inköpsställe:  >>Kronans Apotek<< (reklamlänk)

Pris: 495 kronor

Storlek: 30 ml

Bedömning: Ni som läser mina recensioner regelbundet vet att jag älskar Acasia Skincare och deras masker. Nu har de lanserat detta superserum som jag har kastat mig över.

Det här serumet innehåller hyaluronsyra som återfuktar huden men även niacinamid, vitamin C och E som jobbar med hudens struktur och ger en jämnare yta. Många säger att hyaluronsyran går in bättre i huden om den är lite fuktig så toppen om du har gått på med en toner innan så att den kan hjälpa till att slussa ner syran som finns i denna produkt.

Acasia skriver att tre droppar räcker vid varje användning men jag har i vanlig ordning slösat bra mycket mer och nästintill badat i serumet. Jag har sen låtit det sjunka in den tid det tagit innan jag gått vidare med dag- eller nattkräm. Men tar du tre droppar är denna otroligt prisvärd och räcker en evighet. Du har 18 månader på dig från det att du öppnar den så ingen stress.

Doft:  Absolut ingenting skulle jag säga. Vilket passar perfekt och påminner mig hur många av våra produkter som har tillsatt doft för att lura oss att tycka om den.

Betyg: 10/10