Dermalogica – Biolumin-c Eye Serum

Märke: Dermalogica

Produkt: Biolumin-c Eye Serum

Produkttyp:  Ögonserum med vitamin c

Inköpsställe:  bangerhead.se

Pris: 675 kronor

Storlek: 15 ml

Bedömning: Jag har fått den här produkten i en goodiebag efter en gala och har sett flera marknadsföra den i sociala medier så jag blev väldigt sugen att testa den. Så jag satte den först i kön på testlistan och satte fart.

Konsistensen är lätt och inte så krämig som jag skulle önska. Den sjunker in fint i huden och blir inte kladdig vilket är ett plus.Fokus här ligger på vitamin c som jämnar ut pigmentering och förbättrar spänsten i huden. Sen ska den motverka ålderstecken som vi alla får förr eller senare. Jag fick bara en liten tub om 6 ml vilket gör att jag inte kunnat se hur den fulla effekten blir vid en tub i normalstorlek. Jag gillade produkten men kan inte säga att jag såg några underverk. Jag lider inte heller av pigmenteringar och har inte heller några kraftiga ålderstecken. Jag går på känslan i mitt omdöme och då gillar jag den men kan inte säga att jag tycker att den är värd sitt höga pris.

Du kan få samma känsla och effekt för halva priset.

Doft:  Ingen särskild, svagt citrusaktig

Betyg: 7/10