C/O Gerd – Rose Facial Mist

Märke: C/O Gerd

Produkt: Rose Facial Mist

Produkttyp:  Face mist för normal och mogen hud

Inköpsställe:  rekoshoppen.se

Pris: 219 kronor

Storlek: 100 ml

Bedömning: Mist har blivit en stor grej för mig nu i dessa torra tider för det fräschar upp och gör att jag känner mig mindre torr. Vi som jobbar framför skärmar hela dagarna får lätt yttorr hud som kan upplevas fet där under men stram på utsidan. Jag uppskattar att spraya en gång i timman bara för att boostaoch vårda.

Just den här är för en normal, torr och mogen hud men passar egentligen vem som helst skulle jag säga. Är du känslig för ros så ska du se upp för den är väldigt framträdande här.

Bäst effekt får du om du applicerar efter rengöring men innan olja eller kräm. Sen kan du såklart fyll a på under dagen och debn funkar även ovanpå kräm och makeup. Misten är ekologisk och fri från alkohol.

Doft:  Väldigt stark rosdoft, jag skulle nog vilja säga förstark.

Betyg: 8/10