Weleda – Skin Food

Märke: Weleda

Produkt: Skin Food

Produkttyp:  Rik universalkräm för riktigt torr hud

Inköpsställe:  Apotek Hjärtat

Pris: 59 kronor

Storlek: 30 ml

Bedömning: Den här universalkrämen är nästan som Försvarets hudsalva och funkar till det mesta. Du kan ha den på torra partier så som armbågar, hälar eller kanske som handkräm. Har du torra fläckar i ansiktet kan du självklart ha den även där. Jag har exempelvis haft den som nattkräm och det funkade utmärkt om jag lagt ett härligt serum under så kapslar den in allt och låter huden suga åt sig. På morgonen har jag tvättat bort överflödet och sen gjort min morgonrutin.

Weleda är ett härligt varumärke som jag kom i kontakt med för över tio år sedan när jag jobbade på ICA Maxi och fastnade direkt för deras naturliga ingredienser och eko-vänliga tänk. Priset är också väldigt härligt så är du i behov av en riktigt kräm som mjukgör och jobbar med fuktbalansen så har ni den här!

Doft:  Tyvärr ingen höjdare men den går att uthärda.  Weleda använder inga ”maskerare” som jag kallar det, utan det du känner är det som finns inuti. Här har vi ringblomma, styvmorsviol och kamomill, den sista är den jag har svårast för.

Betyg: 8/10