Ecooking – Lip Balm

Märke: Ecooking

Produkt: Lip Balm

Produkttyp:  100 % ekologiskt läppbalsam

Inköpsställe:  Boozt.com

Pris: 99 kronor

Storlek: 15 ml

Bedömning: Ja alltså det här var inte en rolig historia och jag bad till och med Johan vara smakråd här. Han höll med mig om att det är klibbigt, klistrigt och en oangenäm historia. Min burk är som en blandning av Carmex och Dax Wax.

Bland ingredienserna finns arganolja, olivolja, mandelolja, samtliga ekologiska och lägg sen till naturligt bivax. Det låter ju hur härligt som helst men det blev inte det i verkligheten. Men jag vill ändå framhäva att mina läppar tycker att det är en bra produkt för de blir mjuka och lena efter applicering. Men tyvärr räcker det inte för ett bättre helhetsbetyg.

Doft: Fy! Ekologiskt kan ofta vara bra men det här är inte kul. Troligen är ingredienserna fantastiska men jag hade mått bättre av lite artificiell smak.

Betyg: 3/10