Hur jag förbereder min hud inför bröllopet!!

Jag har fått den här frågan massor av gånger redan nu så det är väl lika bra att jag börjar bena ut hur mina förberedelser kommer se ut inför bröllopet. Som ni vet älskar jag hudvård och sysslar med någon form av rutin både morgon och kväll. Du kommer ganska långt med rengöring och fukt men jag kommer gräva lite djupare får att ha en strålande hud i september. Det här blir mitt upplägg:

  • Mars – Augusti, här kommer fokus vara på bra hudvård och behandlingar. Just nu är jag mitt upp i en kur med >>microneedling<< hos Lifetime Clinic som ni fått se. Jag gjorde den första omgången för fyra veckor sedan och tänkte ta nästa i slutet på månaden. Den tredje och sista blir i maj innan sommarsolen kommit fram för då blir det för riskabelt att behandla med nålar. Parallellt med detta kommer jag fortsätta jobba med fuktinjektioner för att boosta även från insidan. Lifetime Clinic erbjuder en mycket bra >>skinbooster<< som ger det där lilla extra för huden.Juni – Augusti, här kommer fokus ligga på SPF. Det sista jag tänker gåsed på är att ha en solskadad hud som ska förevigas på vårt kommande bröllopsfoto. Många tycker att det är snyggt att vara brun och solar sig sönder och samman samt lyxar till det med en spraytan dagarna innan. Inte jag! Jag kommer absolut vilja ha lite färg på näsan men det kommer vara fokus på skydd och fukt under de varmaste månaderna.Augusti – September, veckorna innan blir det någon form av booster i form av ansiktsbehandling och lymfdränage. Fukt och lyster kommer vara mina ledord den här sista tiden. Syrorna lämnar jag därhän, det blir nu under våren sen får jag förlita mig på att jag gjort grundjobbet. Lite som träning inför tävling – preppa och sen leverera!
  • 5 September, vi kommer ha en middag kvällen innan bröllopet för våra nära och kära. Den kommer också vara ute på >>
  • Näsby slott
  • << så vi kommer gå och lägga oss i våra rum och sen vakna på plats. Jag lägger troligen en
  • sheet mask
  • på morgonen för att ladda på med den sista fukten som hjälper mig under dagen, men sen är det nog med fix. Serum och fuktkräm blir bra och sen kanske ett transparent puder för att matta ner om det behövs,

Huden är vårt största organ och lever ett eget liv. Tar vi inte hand om oss själva kommer vårt system reagera och huden visa ofta hur vi egentligen mår. Äter vi dåligt så avslöjas vi ofta av vår hud så se upp med vad du stoppar i dig eller applicerar på huden. Allt hör samman på ett härligt, men skrämmande sätt.