Glamglow – Berryglow Probiotic Recovery Mask

Märke: Glamglow

Produkt: Berryglow Probiotic Recovery Mask

Produkttyp:  Vårdande ansiktsmask

Inköpsställe:  >>Åhléns<< (adlink)

Pris: 435 kronor

Storlek: 75 ml

Bedömning: Glamglow är ett företag som jag kommit i kontakt med via pressutskick och gillat från första stund. Kanske är det namnet men det kan också vara de fina burkarna. Just den här masken är en näringsrik, lugnande och återfuktande produkt som ska jobba med hudens återhämtning. Bland ingredienserna hittar du hyaluronsyra och jojobaolja som jobbar fuktgivande och utjämnande. Det finns även superfoodbär, rödbetor och hibiskus.

Min känsla är att konsistensen kunde varit krämigare för när jag applicerar med pensel så är det aningen rinnig. Väl på huden känns den bra och jag tycker att resultatet är väl godkänt. Jag ser att huden mår bra av behandlingen. Du ska låta masken sitta på 10 minuter men i vanlig John-anda låter jag den ofta bli kvar längre, detta helt utan anledning.

Doft:  Masken doftar bär och tyvärr lite för artificiellt för min smak.

Betyg: 7/10