The Ordinary – Salicylic Acid 2% Masque

Märke: The Ordinary

Produkt: Salicylic Acid 2% Masque

Produkttyp:  Rengörande lermask

Inköpsställe:  >>Åhléns<<  (adlink)

Pris: 179 kronor

Storlek: 50 ml

Bedömning: Tro det eller ej men det här är den första Ordinary-produkten jag kommer i kontakt med. Jag kan inte förklara varför men så är det och det är sannerligen på tiden att jag testar en. Först ut blev alltså denna lermask med kol som är svart som natten.

Jag gillar masker som ser ut som masker och Miriam tycker också att det är kul att jag ser ut som ett spöke. En sak med The Ordinary är att deras produkter är plånboksvänliga och det är alltid ett plus.

Masken jobbar med den orena huden och jag upplever att den rengör på djupet på ett effektivt men skonsamt sätt. Jag kan rekommendera den varmt för den som vill testa en bra produkt som jobbar aktivt. Produkten innehåller salicylsyra som är en bra ingrediens för att avlägsna torr och död hud och hjälper till att jobba fram fin lyster.

Doft: Svårdefinerad men lite kemiskt, ingen höjdare men inget som stör.

Betyg: 9/10