Tack för allt stöd!!

Ja så igår var det få dags för min magnetröntgen och ni som följer mig på Instagram fick följa med när jag igår 19.10 tog bussen mot Odenplan och Sabbatsbergs sjukhus. Det kändes lite märkligt att få en tid en fredag kväll 20.00 men jag måste ju göra det så lika bra att få det avklarat. Allt var över på 12 – 13 minuter vilket kändes lite synd, det var ganska skönt att få vila ifred inne i röret. Jag vill verkligen tack er alla som skrev och hörde av er med peppande ord. Nu närmste bara att vänta på mitt återbesök i början på mars för att gå igenom resultatet. Jag vill verkligen bli kvitt den här smärtan och börja springa igen. Jag saknar det såå mycket ! 😔

Idag har vi haft en lugn morgon och sitter nu på Fabrique och äter frukost. Lite senare idag ska vi träffa några vänner och tänkte strosa runt på stan till dess. Tyvärr är det regn och rusk men Miriam sitter i vagnen under regnskyddet och myser med Fante. Hoppas att ni har en mysig start på helgen.