Dr Dennis Gross – Professional Grande Resurfacing Liquid Peel

Märke: Dr Dennis Gross

Produkt: Professional Grande Resurfacing Liquid Peel

Produkttyp: Kemisk peeling i två steg för hemmabruk.

Inköpsställe:  >>Lyko<< (adlink)

Pris: 1 295 kronor

Storlek: 30 ml x 2

Bedömning: Det är alltid spännande med avancerad hudvård men här ska man också se upp! När det står avancerad är det ofta lite extra att tänka på och i detta fall är det en aktiv linje med hög koncentration av ingredienser som du annars har i låga doser.

Känner ni till Dr Dennis Gross sedan tidigare har ni kanske testat föregångaren Alpha Beta Peels och det här är en vidareutveckling av den. Peelingen ska ge ett strålande och direkt resultat som jobbar aktivt utan att skapa obalans i huden.

Jag har en mycket tålig hud och har gått på ganska hårt med denna för att se vad den gick för. Rekommenderat är två gånger i veckan men jag har testat upp till fem gånger och faktiskt inte fått så mycket effekt. Det var också (för mig) en obalans i mängden i de båda flaskorna och ettan tog slut mycket snabbare än tvåan vilket gjort att jag inte riktigt kunde jobba med dem som en duo.

Du ska applicera på rengjord hud med hjälp av en bomullstuss som du fuktar med produkten och en går du över huden till tussen är torr. Upprepa sedan samma process med nummer två. Avsluta med din vanliga hudvårdsrutin. Jag har gjort exakt så och tycker om produkten men jag ser inte effekt som motsvarar priset.

Doft: Det är ju två olika produkter och 1:an doftar som en stark Trocadero medan 2:an knappt känns alls.

Betyg: 7/10