Lumene – 3 in 1 Micellar Cleansing Water

Märke: Lumene

Produkt: 3 in 1 Micellar Cleansing Water

Produkttyp:  Micellärvatten

Inköpsställe:  >>Kronans Apotek<<  (adlink)

Pris: 74 kronor (butikspris 99 kronor)

Storlek: 250 ml

Bedömning: När det kommer till micellärvatten fick jag nyligen ett tips från en följare att man alltid ska använda det som första steget i en rengöringsrutin och sen alltid skölja med vatten efteråt. Varför? Jo för att det annars sliter på hudbarriären som vi redan gått igenom och dess vikt för hudens välmående.

Den här från Lumene känns frisk och fräsch mot huden och den passar alla hudtyper, även den känsliga. Micellärvatten passar utmärkt för att ta bort den yttersta smutsen och/eller make up. Fukta en bomullstuss och svep över ansiktet så får du bort väldigt mycket smuts.

Jag älskar micellära vatten och om du också gör det eller vill testa så är detta en prisvärd produkt att börja med.

Doft: Diskret men frisk

Betyg: 8/10