Midnattsol – Barrier Night Cream

Märke: Midnattsol

Produkt: Barrier Night Cream

Produkttyp:  Reparerande nattkräm

Inköpsställe:  midnattsolsweden.se

Pris: 495 kronor

Storlek: 50 ml

Bedömning: Ni vet att vår hud är ett levande organ som måste tas om hand. Åren 2017 – 2018 var det mycket syror som var på tapeten och många är vi (jag är en av dem) som gick på ganska hårt i jakten på lyster och glow. Nu är det dags att rädda hudens välmående och då är barriärkrämer perfekt. De jobbar skyddande och reparerande och det är precis vad vi alla behöver. En skyddande hinna mot omvärldens föroreningar och avgaser.

I just den här produkten har man tillsatt marint kollagen som stimulerar produktionen av elastin som vi behöver för spänsten i huden. Sen finns även aloe vera som verkar läkande och skyddande för att dämpa inflammationer.

Jag älskar den här produkten men om det är något jag inte är så förtjust i så är det burkar där du tvingas stoppa ner fingrar eller spatlar. Nu är jag otroligt noga med just detta men gemene man kanske lätt får in onödiga bakterier i krämen. Men bortsett från detta så är det en toppenprodukt.

Doft:  Mycket härlig och mild doft som inte kan störa någon.

Betyg: 9/10