ZO Skin Health – Firming Serum

Märke: ZO Skin Health

Produkt: Firming Serum

Produkttyp:  Uppstramande serum

Inköpsställe:  zoskinhealth.com

Pris: USD 235

Storlek: 47 ml

Bedömning: Det här serumet fick jag i samband med en pressträff och i samma veva fick vi en fin presentation av denna sprillans nya produkt. Den här produkten har ett tydligt syfte och det är att strama upp huden och jobba med strukturen. Nu ska det ju sägas att det här är en dyr produkt men det kan ändå vara motiverat. Tyvärr så tror jag att det behövs mer än en förpackning för att komma till rätta med resultaten. Jag kan inte påstå att jag ser så stor skillnad men kanske kunde det ha blivit bättre med en omgång till. Det får vi nu tyvärr inte veta då jag inte kommer köpa en till för dessa summor, men jag vill ändå lyfta den här som en spännande produkt för den som verkligen söker produkter som jobbar evidensbaserat på lång sikt.

Känslan när du jobbar med produkten är att den är klibbig och den känns oförstörd om ni förstår. Den känns och doftar som om man valt at jobba naturligt utan onödiga tillsatser för att maskera eller förställa. Så vi kan väl säga att om ni har några tusenlappar över och älskar hudvård, testa den!

Doft:  Det var inte en särskilt härlig doft men så kan det vara

Betyg: 7/10