Det som inte dödar…

Sedan en tid tillbaka går jag hos >>Lifetime Clinic<< för att jobba med min hud och dess välmående. Jag ÄLSKAR hudvård och tar varje tillfälle att rå om mig själv, sen tycker jag det är extra kul att utmana den lite ibland.

Många kanske glömmer att huden är vårt största organ och den är i allra högsta grad levande och måste hanteras varsamt. Hos Lifetime får jag hjälp av kunnig personal som ser till att min hud strålar. Igår var jag där för att påbörja en kur med microneedling. Känner ni inte till vad det är så tycker jag ni ska >>klicka här<< för att läsa mer. Det är en mycket effektiv behandling som gör stor skillnad för din lyster och hela du kommer stråla efteråt.

Kuren kommer ske i tre steg med 4 – 6 veckors mellanrum. En terapeut går över huden med en penna med nålar i toppen. Samtidigt masserad ett collagen-serum in som slussas ner i huden av nålarna. En otroligt kraftfull metod som självklart känns lite, men det är det värt!

Efter behandlingen är det 24 timmar utan kontakt med vatten som gäller. Inte heller får jag träna, basta m.m. Huden är röd, irriterad och till viss del skadad. Nu börjar läkeprocessen som gör att ny utan bildas och det är där lystern kommer in. På Instagram kommer ni kunna följa min resa löpande. Är ni intresserade och vill veta mer så hör av er, jag älskar när ni frågar om just hudvård ✨🌸