Dags att ta farväl – Säfsen dag 3!!

Allt roligt har ett slut och så även denna helg i Säfsen. Klockan 07.15 imorse vaknade vi och var redo för en sista dag i backarna. Dock blev det lite antiklimax med fyra plusgrader och gårdagens töväder som hade blivit till is under natten, så backarna bjöd på halt underlag. Johan passade på åkningen och stannade med Miriam i värmestugan, men jag tog ett åk bara för att passa på att njuta av lite av miljöerna.

Vid lunchtid blev det korvgrillning för alla som avslutning och de små passade även på att åka upp på rullbandet och springa ner för backen. Miriam älskade det och tjöt av skratt. Under tiden tryckte jag i mig fem korvar och mådde rätt bra själv.

Efter korven skulle vi åka till ett lekland som hade olika studsmattor men Miriam orkade inte mer efter förmiddagsleken och somnade nästan i min famn. Väl i bilen slocknade hon direkt och vaknade när vi parkerade utanför lägenheten tre timmar senare. Jag tror nog att hon är mycket nöjd med sin första helg i fjällen och även om Johan föredrar sol och värme hoppas jag att vi nästa vinter är redo igen och att Miriam då kan gå i skidskola ⛷🎿☺️.