ANNONS

”Det bara small till”… Säfsen dag 2!!

/

06.17 vaknade Miriam imorse och tyckte att nu var det minsann dags att gå upp så det gjorde vi. Trots detta så lyckades vi inte hinna ner till backen till 9.15 när skidskolan skulle börja. Nu skulle vi ju ändå inte vara med men ändå.

Medan de andra vuxna passade på att åka medan barnen gick i skidskolan så åkte vi pulka med Miriam. Hon älskade det och skrek av skratt när hon susade ner för backen. Visserligen höll hon för ögonen men ville alltid åka mer, så vi tolkade det som positivt.

När vi senare skulle upp och fika bar Johan Miriam och halkade på en isfläck och enligt honom small det bara till så låg de båda på marken. Han tog hela smällen men hon blev såklart ändå rädd. Nu gick det hela bra men det är så otroligt otäckt att tappa balansen medan man bär något dyrbart. Efter lite mat i magen var han dock vid gott mod igen och åkte några åk medan jag körde med Miriam i vagnen när hon sov middag. Sen blev det min tur att ta ett par åk innan vi rundade av med lite våfflor.

Kvällen bjöd på god mat och underhållning i form av ett musikquiz som vi lyckades kamma hem. Nu är det dags att sova och imorgon ska vi redan åka hem, men först en dag i backen. I och med att det bara är tre timmar hem är det ingen brådska ⛷🎿

3

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00