ANNONS

Livets längsta dag!

/

Ja ni som följer mig på Instagram vet att jag fick sova drygt två timmar i natt innan vi började dagen 02.34 när Miriam vaknade och började ropa ”pappaaaaaa”. Sen följde timmar av lidande men också lite mys när vi låg tätt tillsammans under täcket och hon kramade mig med orden ”gullig pappa”. Där och då brydde jag mig inte det minsta om ännu en vaken natt…

…när klockan ringde 07.00 var det en annan historia när det blev dags att packa det sista, hämta bilen och stuva in oss alla för att styra mot Säfsen. 35 mil och endast jag som kan köra. Miriam? Hon sov innan vi var utanför tullarna. Jag grät nästan i takt med hennes snusningar, livet är orättvist. Men Johan var tapper och höll mig sällskap och var vaken hela resan. Miriam hann med att sova en gång till innan vi var framme. På plats möttes vi av mamma och pappa som tagit sig hit på en dagsutflykt bara för att lämna skidkläder år oss som var på landet. Så snällt av dem att göra det så vi slapp köpa nya.

Efter en efterlängtad lunch hämtade vi utrustningen och det var dags för Miriam att för första gången stå på ett par skidor. Hon var otroligt glad och laddad och jag puttade och drog henne om vartannat. När jag var helt matt tog vi ett varv i pulkan medan Johan tog sitt första åk på flera år. Sen blev det min tur och känslan var obeskrivlig, jag älskar verkligen att åka!

Nu sitter vi i vår lägenhet och ska gå och lägga oss. Säfsen levererar allt utom snö men det finns tillräckligt för att kunna åka och det är det viktigaste. Miriam har varit på minidisco och fått äta tacobuffé så hon sover sedan länge. Imorgon väntar en ny spännande dag men först ska jag få en mycket välförtjänt god natts sömn! 🥱😴

2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00