Skintology – Gentle Foaming Cleanser

Märke: Skintology

Produkt: Gentle Foaming Cleanser

Produkttyp:  Mild rengöringsmousse

Inköpsställe:  skintologystockholm.com

Pris: 299 kronor

Storlek: 150 ml

Bedömning: Den här bedömningen var svår. Jag är glad att jag stötte på teamet från Skintology på Daisy Beauty Expo och fick bolla mina tankar med dem. Jag hade reagerat på att produkten kändes tam för att vara en mousse. Jag har använt andra tidigare som varit mycket fluffigare medan denna var mer vattnig eller hur jag ska beskriva den.

Men under mitt samtal med deras kemist så fick jag förklarat mig att de var tvungna att kompromissa med fluffigheten för att få in mer återfuktande ingredienser. När jag funderade lite så mindes jag att jag just hade reagerat på hur återfuktad jag kände mig efter varje dusch så det ligger nog en hel del sanning i detta. Hur som helst så lovar jag er att Skintology är ett märke ni inte vill eller ska missa. Här har vi genuin hudvård när den är som bäst.

Produkten är vegansk ska tilläggas och kan ni bara stå ut med gurkan i så är det här ett toppenalternativ för alla hudar.

Doft:  Här har vi en riktig vattendelare, doften är gurka och då kanske ni tänker att hur kan man tycka något särskilt om den men jag står knappt ut. Ändå älskar gurka

Betyg: 8/10