Midnattssol – Brightening Peeling Gel

Märke: Midnattsol

Produkt: Brightening Peeling Gel

Produkttyp:  Mild peeling för jämnare hudton

Inköpsställe:  midnattsol.se

Pris: 345 kronor

Storlek: 110 ml

Bedömning: Att peela, skrubba och exfoliera är en underbar känsla och jag har alltid velat ha riviga eller starka varianter för bästa effekt. Här har vi motsatsen och det tog ett tag att få grepp om den.

Jag har haft den som ett dagligt inslag i min rutin ståendes i duschen. Tyvärr måste jag säga att jag är inte helt nöjd. Min upplevelse är att den rullar på huden, inte gör jobbet utan lägger sig på ytan. För att jag ska bli nöjd vill jag se och känna hur den gamla döda huden försvinner och ny fräsch hud kikar fram med härlig lyster, det hände tyvärr inte.

Jag använde upp det sista förra veckan och sista datumsdagen var 12 januari. Men jag tycker inte det borde påverka konsistensen nämnvärt. Jag är besviken helt enkelt och hade höga förväntningar.Så här skriver företaget: Midnattsols lingonfröolja används här främst för sin smidighet och förmåga att ge extra lyster åt huden. Bomullsfiber och extrakt av pilträdsbark avlägsnar de yttersta gamla skikten av hornvävnad, vilket resulterar i en hud med förbättrad lyster.

En kombination av riskliextrakt och honung återfuktar huden och ger en naturlig, skonsam och subtil peelingbehandling.

Återfuktad är jag absolut och huden känns mjuk och smidig efter användning det är bara det där med peelingen som känns lite mesig och lam.

Doft:  Härlig fräsch doft som känns behaglig.

Betyg: 6/10