ANNONS

Ännu en jobbig natt!!

/

I natt 03.26 hördes en välbekant röst ropa ”pappaaaa” från fotändan. Jag kastade mig ur sängen, trots mina ryggsmärtor, för att ta reda på vad som hände. Miriam pratar ibland i sömnen så det är inte alltid säkert att det är något att hantera så att säga. Tyvärr var det just det den här gången.

Mellan 03.26 och 05.45 sprang jag fram och tillbaka mellan våra sängar medan hon sov i korta stunder. Sen gav jag upp och tog täcke och kudde från min säng och lade mig på golvet bredvid henne istället. Då tyckte Miriam att det blev så mysigt att hon ville ha välling, Fante och nappen och också ligga på golvet under mitt täcke. Ja så där låg vi på golvet till klockan ringde 07.00. Då kände jag mig som ett urkärnat äpple, jag har nämligen ett litet diskbråck som ömmar förskräckligt, men vad gör jag inte för min älskade dotter.

Ni ska inte tro att Johan kunde sova i godan ro han heller för Miriam sjöng och skrattade högt hela morgonen. 07.00 gick hon upp och tände taklampan och skrek någon glad salva och då fick jag nog och gick upp, Johan kom strax därefter. Drygt en timma senare var vi på väg mot förskolan och på bussen signalerade Miriam att hon ville fälla vagnen till liggläge och dra upp suffletten och vara ifred. Skrattande mötte jag hennes krav, två minuter senare hörde jag att hon sov. Hon hade alltså somnat i vagnen på bussen för då plötsligt passade det henne att vila. Johan och jag tittade på varandra och jag tror vi båda kände exakt samma sak.

Väl framme på förskolan fick vi väcka henne men det gjorde henne inget hon rusade in, vinkade till alla och satte fart mot sin avdelning. Livet som förälder blir ALDRIG tråkigt tänkte både Johan och jag när vi sen begav oss mot kontoret.

2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00