Status på bröllopsplanerna!!

Ni är många som undrar vad som händer med bröllopsplanerna och vad status är. Sanningen är den att vi sitter och väntar på att få klart med att se de sista slotten på vår turné och den turnén gör vi tillsammans med Stockholm Meeting Selection. Vi har planerat att spendera onsdagen till ännu en inspelning men inväntar de sista detaljerna.

När vi är klara med turnén ska vi tillsammans med er bestämma vart bröllopet ska äga rum. Det börjar bli både pirrigt och lite stressigt, det är bara knappt åtta månader kvar nu så det måste börja hända saker.

För att pusha oss lite har vi ikväll valt att bjuda in Johanna Kajson till kvällens livesändning. Johanna är bröllopskoordinator och har många bröllop och fester med sig i bagaget. I december gästade jag hennes podd Drömbröllop som ni kommer få höra inom kort. Men ikväll är hon alltså med oss för att svara på frågor och hjälpa oss att prioritera rätt. Har ni egna frågor eller bara är nyfikna så häng med oss ikväll 20.30. Hoppas vi ses då!