Ny säsong för min serie med ICA Maxi!!

Många av er vet att jag vid sidan om mitt jobb hos Johan leder en rörlig serie för ICA Maxi där jag åker runt i butikerna och träffar personal, kunder och kända gäster för att prata om hälsa, skönhet och allt däremellan.

Precis före jul svängde jag in hos Maxi Norrköping för att träffa deras marknadschef Markus och prata om deras satsning med närproducerade varor. Vi fick också möjligheten att träffa två lokala leverantörer som berättar mer om sina varor och hur vi som konsumenter kan vara med och göra skillnad genom att välja lokala varor. Det ger en mycket mindre inverkan på vår miljö när vi slipper långa transporter från lager och fabriker till våra butiker.

Handen på hjärtat nu, tänker du efter och gör aktiva val när du står i din lokala butik? Ni ser avsnittet här 🙌🏻✨

Det här innehållet kan inte visas på grund av dina val av kakor. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.