Tack för igår!!

Jag vill börja med att verkligen tacka er alla som var inne igår och läste, kommenterade och spred positiva vibbar i bloggen. Jag förstår att jag måste acceptera kritik när jag väljer att dela med mig av vårt liv som familj. Däremot förstår jag inte varför vissa väljer att håna och kränka andra föräldrar. Jag tror de flesta av oss gör vårt absolut bästa för och med våra barn. Johan och jag älskar Miriam mer än livet i sig och den enda vi vill är att hon ska må bra. Igår fick jag bland annat en kommentar om hennes skärmtid och att ”det verkar vara den enda hon gör”.

Självklart är det okej att fråga och till och med kritisera men varför lägga fokus på det egentligen? Ja Miriam leker med sin iPad men hon sitter inte och tittar på film dagarna i ända. Under vår resa till Paris hittade vi pedagogiska appar som hon gillar. Jag skrev ett inlägg nyligen om just det om ni vill kika på vilka hon använder mest. Men ni som undrar ska komma ihåg att hon går på förskolan varje dag (när hon är frisk) och när vi är hemma så är det mycket lek, sång och dans. Visst får hon ha sin iPad och vi tycker att den utvecklar henne snarare än hämmar henne. Hon vill att vi är med när hon sitter med den, men självklart syns inte det på bilder/filmer. Hoppas att ni förstår och respekterar oss i vårt föräldraskap.

Vi tycker mycket om er som följer oss och svarar på alla kommentarer och meddelanden för att vi vill ge er något tillbaka som tack för att ni vill följa oss ❤️ Ni börjar bli många nu men vi fortsätter svara er så gott vi kan.