Miriams favoritappar!!

Väldigt många av er har frågat vilka appar Miriam använder mest och nu under resan till Paris laddade jag ner en hel del. Det är faktiskt första gången hon leker/spelar i iPaden, annars har det bara varit film och serier.

Här ser ni en skärmdump från vika hon använder från min telefon. Favoriterna är Babbapp och Barnspel där hon kan rita och pussla. Det som verkar vara mest populärt är annars drag and drop, när hon drar en figur och sedan släpper den på rätt plats. Ibland är det lek med färger och former, andra gånger med djur eller saker.

När det kommer till pussel så klarar hon utan problem 12 bitar, men då är det med bakgrund så hon ser mönstret och lättare kan förstå vad motivet är.

Har ni frågor eller vill veta mer om apparna innan ni köper/laddar ner dem här bara av er så ska jag berätta mer. 🙌🏻✨