ZO Skin Health – Gentle Cleanser All Skin Types

Märke: ZO Skin Health

Produkt: Gentle Cleanser All Skin Types

Produkttyp:  Tvättgelé för alla hudtyper

Inköpsställe:  advancedskincare.se

Pris: 695 kronor

Storlek: 240 ml

Bedömning: Jag fick den här efter en pressträff där jag också fick möjligheten att testa deras produkter under en behandling. Jag älskar rengöringar och kan lätt överdosera i det här steget i min rutin.

Här behöver du dock bara en liten mängd som blir till lödder i kontakt med vatten. I och med att den är ganska dyr så vill du inte heller ta för mycket. Jag fick en testtub om 60 ml och den vårdade jag ömt, jag gömde den till och med för Johan.

Jag är mycket nöjd med den och tycker egentligen att den har alla plus men priset gör att jag måste dra av en poäng. En rengöring behöver inte kosta så här mycket, du blir inte renare för det. Men den känns mycket behaglig och gör verkligen sitt jobb så den är ändå värd ett högre pris.

Doft:  Doftar underbart och jag känner tydligt grapefrukt men när jag gjorde behandlingen så sa terapeuten att det inte var det i just denna vilket kändes märkligt för sällan har jag varit så säker på en doft som här.

Betyg: 9/10