ANNONS

Dan före dopparedagen!!

/

Imorse vaknade vi 09.35 av att Miriam reste sig ur sängen och sa god morgon. Då hade hon alltså unnat sig själv och oss en riktig sovmorgon. Vi fick skynda oss att äta frukost och se bege oss mot Hällefors för att köpa de sista klapparna. Miriam valde och vrakade bland sakerna och till slut blev det en bil (inte helt otippat).

Nu har jag hunnit med en löprunda i leran medan Johan och Miriam vilade. Strax väntar pepparkaksbak och paketinslagning. Även om vi inte har en gnutta snö så gör vi allt vi kan för att hitta julstämningen.

Ikväll blir det Bingolotto och självklart har vi laddat upp med fler lotter än vi kan hantera. Jag brukar ta fem och Johan två. Hoppas att ni andra får en fin kväll 🙌🏻🍀

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00