Äntligen på landet!!

Just nu sitter jag på landet framför teven. Johan och jag hade nyss en livesändning tillsammans med Madeleine Ilmrud och svarade på era frågor. Så kul att så många av er ville vara med och prata med oss. Vi höll på så länge att vi fick starta om när det gått en timma och totalt var ni flera tusen som suttit med hela eller delar av sändningen.

Igår var vi hemma hos Miriams mormor på julfika och det var så trevligt. Vi är så glada för relationen med henne och hennes familj. Det känns underbart att kunna låta våra familjer flätas samman tack vare vår älskade Miriam.

Imorgon ska vi baka lite tillsammans med mamma och sen fixa det sista inför julen. Någon snö blir blir det inte som det ser ut så vi får göra så gott vi kan med den julstämning vi kan uppbringa. På torsdag kommer Johans familj och i och med det förlängs julen och vi kramar ut det sista innan vi åker tillbaka mot Stockholm och sen vidare mot Paris. Nu är det dock dags att sova för att orka med morgondagen.