Eucerin – Micellar Cleansing Fluid 3in1

Märke: Eucerin

Produkt: Micellar Cleansing Fluid 3in1

Produkttyp:  3-i-1 micellärrengöring

Inköpsställe:  >>Kronans Apotek<<

Pris: 72,75 kronor

Storlek: 200 ml

Bedömning: Att rengöra med micellärt vatten brukar jag se som ett komplement till annan rengöring. Det här är en 3in1-produkt som gör att du egentligen inte ska behöva något mer. Men för mig känns det på något sätt ”renare” om jag får arbeta med en gel, foam eller kräm först och sen gå på med vatten och svepa av det sista. Fördelen med denna är att den också är en toner så du inte behöver addera det senare.

Jag har såklart testat att ha bara denna som rengöring och då är jag inte helt nöjd för det känns alltid som om det är lite smuts hur många gånger jag än sveper med en bomullsrondell. Priset är dock riktigt bra så den här kan du lätt köpa och ha hemma vid behov. Jag ser den som en bra reseprodukt då det ofta är svårt med plats i necessären.

Den passar alla hudtyper och är doftfri.

Betyg: 8/10