Igår julavslutning, idag laga tand!

  • Idag blev det en kort arbetsdag. Johan hade en tandläkartid ute i Brottby som Miriam och jag fick följa med på. Han har inte körkort och det tar en evighet att åka hit ut med bussen. Just nu sitter jag i bilen och jobbar för Miriam sover i sin stol och jag vill inte flytta på henne. Hennes vila bör alltid ske vid 12-14 och den fina rutinen som förskolan jobbat upp vill jag inte rucka på.
  • Imorgon är det sista riktiga arbetsdagen för oss innan julledigheten. Men eftersom jag jobbar med sociala medier och Johan driver bolaget så gissar jag att vi ändå komma snitta på 5-8 glada timmar varje dag oavsett färg på siffran i kalendern. Att vara egenföretagare betyder inte att du kan vara ledig mer utan snarare tvärtom skulle jag säga.

    Igår firade vi av året med en underbar jullunch på Råkoko ute på Åkeshofs slott. Vi serverades magiska rätter och alla var helt vegetariska. På tisdag (sjukt att julafton är så nära) kommer det serveras lite annat också men igår fick Johan hålla tillgodo med vad växtriket hade att bjuda på.

    Se själva hur gott det såg ut, ni borde verkligen åka dit vare sig det är nu eller efter julen.