Event med Glad Skin!!

För ett tag sedan var jag och Johan bjudna till en härdig lunch med nya hudvårdsmärke Glad Skin. Många kanske tänker att det borde väl räcka med alla de varumärken som redan finns men varje nytt företag har sin egen take och just Glad Skin är inget undantag.

Det är alltid roligt att gå på event med Johan för ofta har vi helt olika upplevelser när vi går därifrån. Vi kanske har pratat med olika människor eller tolkat presentationen på olika sätt. När vi sen pratar om allt så känns det som en dubbel upplevelse,

Produkterna är enkla i sin design och man har valt att låta syftet tala. I serien finns rengöring, scrub och krämer men med olika funktioner och fokus. Lider du exempelvis av acne ska du kika på den produkten som har det skrivet på sig, samma sak med rosacea som ni ser på bilden här nedan. Vill ni läsa mer om produkterna kan ni >>klicka här<<.