Cool Derma Company – Brightening Hydroactive Multi Vitmain Essence

Märke: Cool Derma Company

Produkt: Brightening Hydroactive Multi Vitmain Essence

Produkttyp:  Fuktgivande essence (serum + ansiktsvatten)

Inköpsställe:  coolderma.com

Pris: 595 kronor

Storlek: 100 ml

Bedömning: Till att börja med vill jag påminna er om vad Cool Derma är. Här har vi ett svenskt varumärke som också producerar i Sverige. Produkterna är väl genomarbetade och är högkvalitativa. Jag har tidigare testat deras serie Skinfitness och nu har jag börjat med den nya som går under namnet Skinstamina.

Produktgruppen essencehar jag förstått är lite outforskad för många av er. Det är (för er som inte vet) en mix av ansiktsvatten och serum. Just denna produkt är lite trögare i konsistensen och just det hade jag lite vårt för. Enligt beskrivningen ska man applicera med hjälp av bomullsrondell vilket inte passade mig märkte jag snabbt. Det kändes kladdigt och klibbigt. När jag senare gick över till att klappa in den med hjälp av händerna så kändes det lite bättre men känslan var ändå kladdig innan produkten väl absorberats av huden.Jag märkte dock att jag gillade effekten och resultatet men kom aldrig överens med konsistensen och känslan på huden.

Syftet med produkten är att återfukta och jobba aktivt med hudytan i form av att minska synligheten av porer och på så sätt jämna ut intrycket. På den punkten är jag nöjd men betyget ska spegla hela min upplevelse och då dras det ner då jag inte njöt hela vägen. Men för er som är vana vid den här produktgruppen och hittat rätt teknik så kommer det här troligen detta bli en riktig favorit.

Betyg: 7/10