Babor – Collagen Booster Cream

Märke: Babor

Produkt: Collagen Booster Cream

Produkttyp:  Fuktkräm med 24-h effekt

Inköpsställe:  Bangerhead

Pris: 983 kronor (ord pris 1 310 kronor)

Storlek: 50 ml

Bedömning: Jag har testat denna i en liten burk som jag fick som ett pressprov. Jag brukar inte recensera produkter under en viss mängd men 15 ml räckte i det här fallet för att kunna bilda mig en uppfattning. Dock har jag inte kunnat se någon revolutionerande förändring i min hud.

Produkten utlovar 24 timmars effekt men de flesta av oss använder ju någon form av kräm morgon och kväll men om man av någon anledning inte duschar eller tvättar ansiktet på kvällen så ska effekten hålla i sig till morgonen efter. Bland ingredienserna ser vi hyaluronsyra och marint kollagen. Detta för att binda fukt och jobba med hudens spänst och fyllighet. Men mest stolta är Babor över den högteknologiska tripeptidlösning som stärker strukturen av kollagen och elastin.Priset är högt men hos Bangerhead kan ni få en bra rabatt just nu. Jag skulle säg att utifrån min testperiod som endast varat i drygt 14 dagar så är det en dryg produkt som är behanglig mot huden och som verkliger skänker njutning.

Men du hade kunnat uppnå samma känsla för mindre än halva priset. Effekten kan jag inte uttala mig om då jag inte såg någon synlig förändring i huden.

Betyg: 7/10