Event med Kolai!!

Förra veckan var jag, Johan och Martin på frukostevent för Kolai, ett nytt skönhetsmärke hos AssefaCommunication. Jag var lite sen på grund stopp i trafiken efter lämning på förskolan så jag hamnade vid ett annat bord än de andra men ibland kan det vara spännande och ett bra sätt att träffa nya människor i branschen.

Här ser ni hur fint de hade dukat upp. Jag har sagt det förr och jag upprepar; jag älskar frukostevent!

Jag har inte hunnit testa produkterna ännu men Martin sa i helgen att han älskar dem och att doften är magisk. Laila berättade att hon och Korosh jobbat fram en helt egen doft och det känns ju både roligt och spännande. Kolla också på de fina förpackningarna, så kul med veganska produkter i härliga färger. Ofta brukar de vara mer ”sterila” i sin design. Priserna är också bra vilket gör att det kommer passa väldigt många.

Laila och Korosh har, precis som Johan och jag, varit tillsammans i fem år och nu har de skapat ett eget projekt och enligt henne var det som ett kärleksbarn. Att jobba tillsammans med den man lever med har verkligen sina utmaningar men det kan också vara väldigt härligt och smidigt. Jag önskar dem ett stort lycka till med både kärleken och >>Kolai<<.