Indy Beauty – Antioxidant Hydrating Facial Mist

Märke: Indy Beauty

Produkt: Antioxidant Hydrating Facial Mist

Produkttyp:  Återfuktande ansiktsmist

Inköpsställe:  apotea.se

Pris: 79 kronor

Storlek: 100 ml

Bedömning: Mist är något man lätt kan bli beroende av men tyvärr inte denna. Jag ville så gärna tycka om den och har tvingats konsultera mina kollegor men alla är samstämmiga, den är inte bra.

Eller jag ska inte helt döma ut den men den är långt ifrån så bra som man kunde ha hoppats. Doften ligger på plussidan och det är ju också trevligt. Men effekten är inte det minsta lyxig och känns blöt (på gränsen mot klibbig) mot huden. När den väl sjunkit in så känns det bättre, men det tar upp mot en minut. Den innehåller vitamin C och ska verka återfraktande, vilket jag dock inte är riktigt överens med det.

Priset är lågt och produkten är gullig, nu märker jag att jag försöker hitta positiva saker. Sen är det alltid härligt med veganska produkter men om den ändå inte håller mot slutet så blir betyget ändå lågt.

Betyg: 4/10