Event med Monsun!!

Igår morse var jag inbjuden till en supermysig frukost med Emilia de Poret och Monsun Spa hotellDiplomat. Syftet var att kika på deras härliga sortiment av kroppsprodukter och få möjlighet att slå in lite fina julklappar. Jag har aldrig testat Monsun innan men efter den här morgonen är jag så laddad. Kroppsprodukter är något jag tyvärr slarvat med då allt mitt fokus legat på huden i ansiktet. Men nu ska det blir andra bullar och jag har redan preppat duschen där hemma med godbitar jag fick med mig.

När vi kom fram möttes vi av ett rum jag gärna hade firat jul i. Kolla själva hur fint det var dekorerat!

Jag behöver väl egentligen inte säga så mycket om värdinnan, men kolla såå snygg!

Emilia är verkligen en stilsäker kvinna som alltid får till den perfekta tvisten mellan klassiskt och modernt.

På plats fanns också Emma Unckel, det var så kul att äntligen få träffa henne.

Frukosten vi bjöds på gick i julens tecken och jag vill slå ett extra slag för gröten som var himmelskt!

Morgonen flög fram och vi hade otroligt trevligt medan vi åt och slog in paket.

Här ser ni ett urval av bilderna som togs.