Bull Dog – Oil Control Face Mask

Märke: Bull Dog

Produkt: Oil Control Face Mask

Produkttyp:  Djuprengörande lermask

Inköpsställe:  Apotek Hjärtat

Pris: 119 kronor

Storlek: 100 ml

Bedömning: Lermasker är något jag alltid uppskattat och använder regelbundet. Johan har (tyvärr) också blivit förtjust så jag måste gömma mina favoriter så han inte stjäl dem.

Den här har jag fått som ett pressprov för en tid sedan och kastade mig över för att se om den var lika bra som ryktet sade. När det kommer till lite billigare produkter ska man vara medveten om att det ofta är ingredienserna som man valt att tumma på och du får oftast inte de mest aktiva. I denna har man valt att lägga krutet på tre olika leror för maximal rengöring.

Det ska också sägas att den här produkten är vegansk och inte innehåller artificiella färgämnen eller syntetiska parfymer vilket känns bra. Använder du denna ett par gånger i veckan och 10 minuter åt gången så kommer du på sikt känna att din hud är renare och klarare. Priset är väl avvägt och jag tycker att du får valuta för dem.

Betyg: 8/10