Derma V10 – Micellar Cleansing Water

Märke: Derma V10

Produkt: Micellar Cleansing Water

Produkttyp:  Rengörande micellärvatten

Inköpsställe:  luxplus.se

Pris: 17,95 kronor

Storlek: 200 ml

Bedömning: Ibland när jag ser riktigt billiga produkter kan jag inte låta bli att slå till bara för att se om de kan motbevisa mina fördomar. Priset på denna är under tjugolappen så här var mina förväntningar ganska låga. Dock är micellärvatten ett steg i rutinen där jag kan tänka mig att gå budgetvägen.

Nu har jag använt slut på 200 ml och måste säga att jag tycker att den verkligen är värd sitt pris. Den gör absolut inget extra och du kan inte använda den som en fullgod rengöring. Jag har den vid de tillfällen jag vill svepa av den värsta smutsen eller som ett första steg i en längre rengöringsrutin.

Doften är lite steril men ändå helt okej. Jag rekommenderar denna till den som kanske är i början av sin rengöringskarriär och vill ha något billigt att testa med. Det primära syftet för denna är att ta  bort smuts och make upoch det funkar den absolut till.

Betyg: 6/10