Botox i käkarna inför flytten!!

I helgen ska vi göra första delen i vår flytt och är laddade till tusen. Vi kommer först mellanlanda hos mamma och pappa innan vi får tillträde till vår nya lägenhet först i mars. Imorgon lördag kommer vi åka några vändor med bilen mellan lägenheten och ta med det vi behöver för att klara oss under dessa månader. Jag gissar att det blir mest kläder, badrumsgrejer och leksaker men det kan nog bli några svettiga timmar.

För att förbereda oss på bästa sätt åkte Johan och jag imorse till Kista och >>Lifetime Clinic<< för att fräscha till huden. Mitt fokus var också att få hjälp med mina spända käkar som jag kämpat med ett tag. Jag tenderar att bita ihop hårt flera gånger under en dag och märker det oftast först när hela huvudet spänner. Med hjälp av botox kan du få musklerna att slappna av och du får en helt annan harmoni i både kropp och själ. Jag ska inte säga att det är för alla men ni som blivit ordinerade bettskena av diverse tandläkare kan testa detta som ett alternativ eller komplement. Ni >>klickar här<< för att läsa mer om Lifetime Clinic och vilka behandlingar de erbjuder.