Event med Rapide Brow & Lash Bar !!

Igår var det dags för oss på Real Time Media att hålla event igen och den här gången tillsammans med vår kund >>Rapide Brow & Lash Bar<<. Som ni vet går jag själv hos dem och ni har allt 20 % rabatt på deras top 5-behandlingar med min kod JOHN20. Ni uppger den i samband med bokning och jag tycker verkligen att ni ska passa på.

På plats igår var underbara Tilda som är en av grundarna till Rapide och trots föräldraledighet så är hon ständigt på plats när vi håller event. Det som var speciellt med gårdagens event var att vi fokuserat på att bara bjuda killar vilket passade bra på internationella mansdagen.

När alla gästerna hade kommit presenterade Tilda varumärket och deras tjänster. De modiga killarna fick slå sig ner i stolarna och sen började de grymma tjejerna tråda för glatta livet.

Även jag passade på att fräscha upp mina bryn och jag blev så otroligt nöjd, eller ja det blir jag ju varje gång. Det ska sägas att det inte är den skönaste behandlingen, men den gör så otroligt stor skillnad.

Killarna som var på plats blev verkligen bortskämda och nästa gång de kommer tillbaka är det dags att gå ett steg längre och testa lash curl vilket är en riktig wow-behandling. För att de inte ska glömma bort att underhålla sina bryn fick de med sig varsin goodiebag hem med allt de behöver för att fixa, ansa och borsta.