Cicamed – Eye Antioxidant

Märke: Cicamed

Produkt: Eye Antioxidant

Produkttyp:  Ögonkräm

Inköpsställe:  Apotek Hjärtat

Pris: 269 kronor

Storlek: 15 ml

Bedömning: Ögonkrämer är otroligt härligt, på gränsen till lyxigt. Jag vill tro att det är just tack vare dessa som jag trots att jag är 30 + inte har några linjer runt ögonen. Allt applicerande blir som en långsiktig investering och jag skördar fortfarande från mitt arbete.

Just den här produkten innehåller en mängd bra grejer; antioxidanter, Q10, koffein, aloe vera och kokosolja. Dessa fina ingredienser minskar svullnad, dämpar rodnar samt återfuktar. Alla vet vi nog hur det känns att vakna upp med svullna röda ögon efter en sen natt. Den här krämen kan i alla fall hjälpa till att motverka den värsta svullnaden. Formulan är behaglig och sjunker fint in i huden. Du använder den med fördel morgon och kväll.

Cicameds produkter är både veganska och ekologiska vilket känns helt rätt i tiden. Köper du den online får du ett mycket fördelaktigt pris!

Betyg: 9/10