Äntligen har vi köpt lägenhet!!

Först tog det drygt ett år innan vi fick vår lägenhet såld. Många var de tappra mäklare som gjorde sitt yttersta för att hjälpa oss men till slut blev det Eklund Stockholm New York som gav oss det bud vi accepterade. Johan hade ju redan börjat leta ny bostad långt innan vi sålt vår men först nu kände jag mig motiverad att delta i jakten.

Det har tagit flera veckor och vi har varit på otroligt många visningar, men nu har vi precis skrivit på. Vi är båda otroligt nöjda med beslutet och hoppas nu att det också visar sig vara en god affär. Här i Stockholm kan skillnaden mellan en god och en dålig affär ha många nollor.

Nu väntar några månader i tillfälligt boende och en spännande jakt på nya möbler för i vanlig ordning har Johan beslutat att vi ska köpa nytt. Jag kände mig precis redan utmattad ….

Så här ser den ut idag..