Kerstin Florian – Clarifying BerryPlus Repair Serum

Märke: Kerstin Florian

Produkt: Clarifying BerryPlus Repair Serum

Produkttyp:  Ansiksserum

Inköpsställe:  >>Nordicfeel.se<< (reklamlänk)

Pris: 829 kronor

Storlek: 30 ml

Bedömning: Det här serumet har jag köpt på Sturebadet på den tiden jag var kund där. Det var min gamla hudterapeut Marianne som rekommenderade mig att satsa på denna otroligt väldoftande lilla antioxidant-bomb. Serumet motverkar ålderstecken och jobbar fram fin lyster.

Konsistensen är väldigt rinnig vilket inte är min favorit så den är nästan lättare att klappa in än att smörja. Den passar alla hudtyper och gör otroligt gott. Bland ingredienserna finns några riktiga superbär som goji, camu-camu och cellkultur från hallon.

Jag tycker att den är lite för dyr för att vem som helst ska våga testa, du får inte heller några underverk. Men det är en lyxig och behaglig produkt som jag rekommenderar för den som jobbar med hudvården för att även smörja själen.

Betyg: 8/10